Kort

Explain Everything lader dig lave videopræsentationer. Der kan sættes flere sider op med forskelligt indhold, som i videoen kan forklares samtidig med at du navigerer rundt og noterer i præsentationen. Din stemme og alt, hvad du gør, bliver optaget og kan eksporteres til fx kamerarullen, YouTube eller Skoletube.

Kategori: Videopræsentation
Fag: Alle
Platform: iPad, iPhone
Pris: 19 kr

Hent i App Store

Præsentation

Grundlæggende funktioner i Explain Everything forklares:

Eksempel

Elevopgave løst med Explain Everything:

Brug i folkeskolen

Programmet kan bruges i alle fag, både som præsentationsprogram eller screencaptureprogram til at lave videovejledninger eller elevafleveringer.

Remediering

Når eleverne bliver bedt om at transformere fra et medie til et andet skal de tage stilling til en masse ting, fx kompleksitetsreducere og finde ny viden til at lappe de huller der opstår i transitionen.

Modal affordance

Explain Everything arbejder med mange forskellige modaliteter (former for medier), hvilket giver mulighed for at bruge de medier der gør det bedst i de forskellige delopgaver der er i den samlede opgave.

Problemorienteret undervisning

Explain Everything lægger op til en mere helhedsorienteret undervisning hvor simple færdigheder bliver bragt i spil i en større faglig sammenhæng. Explain Everything er ikke en faglig app, så en faglig didaktik er essentiel.

Lignende tjenester

Videoredigering med iPad

Du kan redigere videoer på iPad og iPhone med iMovie. Det kan være nyttigt hvis du har brug for at indtale

Screencast og præsentation

Explain Everything er et værktøj der kombinerer præsentation med screencast.
  • Se flere sider på Skolemidler med tagget "Screencast"


  • Se flere sider på Skolemidler med tagget "Præsentation"